Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Mateo92 Wojciechowski (21166 niezalogowanych)
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
chyba za dużo ostatnio paliłam... próbuje się skupić i nadal nie mogę zrozumieć paru wypowiedzi powyżej...
Blondyn,czekam na nowy watek
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
Adamm napisał:
Osobiscie nie zgadzam sie z MNICHEM, okazywanie uczuc nie jest w moim mniemaniu oznaka slabosci a wrecz przeciwnie, oczywiscie, ze jest to sprawa bardzo indywidualna , wrecz intymna ...tylko jak nazwac fakt, iz skoro jest mi zle to co, mam sie usmiechac?dlaczego ? bo nie wypada? byc moze czegos nie rozumiem , ale w moim jezyku to nazywa sie falszem lub obluda.
A U MNIE TO SIE NAZYWA KAMIENNA TWARZ LU POKEROWA TWARZ
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a to slyszeliscie? najbardziej z pochowku Kaczynskiego na wawelu cieszy sie Pilsudski, bo bedzie mial zimnego Lecha pod reka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
narodowa potrawa rosjan? kaczka po smolensku
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
straszne...szkoda gadać...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiking napisał:
narodowa potrawa rosjan? kaczka po smolensku

Dobre
Zgłoś wpis
9 Postów

()
Początkujacy
Obrażanie i atakowanie słabszych jest przejawem wstrętnego i odrażającego tchórzostwa, obnażającego słabość, głupotę i brak honoru osób, które czynów takich się dopuszczają. Określenie takich ludzi tchórzami to zdecydowanie za mało! To jak tu teraz nazwać kogoś, kto obraża i robi sobie jaja z człowieka, który bronić się już nie ma szans!?!?!? Brak mi słów!!! Hmmm... może "wiking" wie?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Poscik ale my w wiekszosci mowimy tutaj o obiektywnej ocenie czlowieka
piastujacego urzad prezydenta RP. Nie mowimy tu o Lechu Kaczynskim jako
o prywatnej osobie. A chyba nie jest nigdzie napisane ze brakiem honoru
jest ocena bylego prezydenta w swietle jego dokonan historycznych dla
naszego kraju. A jakie one byly to moze zadaj sobie troche trudu i wypunktuj
ow heroiczne dokonania dla Polski. PZDR
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
z ocena jego dokonań historycznych można poczekać dopóki jego ciało nie ostygnie...
a dowcip"kaczka po smoleńsku" nie wydaje mi się w żaden sposób ocena jego dorobku jako prezydenta...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie przepadalam za zmarlym jako czlowiekiem ani jako za prezydentem...ale dowcip typu "kaczka po smolensku "to juz poprostu przesada...i Wiedzma ma racje to nie ocena jego dorobku....
Pozdrowionka
Zgłoś wpis

Bliżej nas